Малко докосване на зеленина никога не е навредило на никого. Освен

...
Малко докосване на зеленина никога не е навредило на никого. Освен
Коментари Харесай

7 растения, които можете да отглеждате лесно дори в банята

Малко допиране на зеленина в никакъв случай не е навредило на никого. Освен че прибавя малко живот към вашия фон, растенията също по този начин пазят околната среда.

Но когато си мислим за растенията, постоянно мислим за необятни пространства и за прозорци. Въпреки това, някои растения се оправят доста добре в по-тъмните и дребни места, к ато вашата баня да вземем за пример.
 Растения, които не изискват изпитание  Растения, които не изискват изпитание  Растения, които не изискват изпитание  Растения, които не изискват изпитание
Малкото светлина, влажността и топлината в тази стая биха могли да изпълнят някои растения с благополучие и даже да им помогне да порастват по-добре от другде.

Но не е задоволително да сложите което и да е било растение в банята си, би трябвало да знаете кои да изберете съгласно конфигурацията на вашето малко кътче . 

Ето 7 дребни зелени същества , които ще процъфтят към вашата вана.
 7 растения, които можем да отглеждаме и в банята  7 растения, които можем да отглеждаме и в банята  7 растения, които можем да отглеждаме и в банята  7 растения, които можем да отглеждаме и в банята
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР